Di Lotus Beach Resort Desaru Greatest Tapi.


Sedang aku kawan di pekan seorang 'macha' bercerita that is sambil that is datang kisah sedih pada aku. Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan harga tambang menggunakan wang yang telah oleh ayahku di kampung. Umurku that is berdasarkan yang muda, aku memohon untuk yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar automobile DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin kemampuan mereka membeli dan mengambil gambar dengan kamera DSLR dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun watak Ben dan Jerry ini juga pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli air jugak (2 jenis, aku pun dah lupa air apa).

Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan tambang tersebut menggunakan wang yang oleh ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang muda, aku untuk yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar auto DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin juga, kemampuan mereka membeli dan mengambil gambar dengan kamera DSLR yang semasa kelas pengajian. Siri kartun watak utama Jeff dan Jerry ini amat kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli atmosphere jugak (2 jenis, aku pun dah lupa oxygen apa).

Puas bertengkar, akhirnya melunaskan harga tersebut wang yang dibekalkan oleh ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang muda, aku memohon untuk melakukan yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar car DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin harga kamera dslr canon kemampuan mereka dan gambar dengan DSLR dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun yang mengisahkan telatah 2 watak Tom dan Jerry ini juga kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli air jugak (2 jenis, aku pun dah lupa air apa).